Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. április 26. - BBerni86

the-lion-king-2019---button-4-1551229685930.jpgCím: The Lion King – Az oroszlánkirály

Készítők: Jon Favreau rendezi, aki lassan a Disney animációval élőszereplőssé tett meséinek a visszatérő rendezője. Ő csinálta A dzsungel könyvét, aminek az eredeti mese verzióját nem szerettem, de az új változat lekötött. Folytatása is érkezik, szintén Favreau rendezésében. (Különben neki köszönhetjük a Vasembert is.) Eredetiben a szinkronszínészek is nagy nevek. Donald Glover lesz Simba, Seth Rogen Pumba hangját adja, például. De a nagy szerzemény Nala hangja: Beyonce.

Műfaj: családi, animáció

Cselekmény: követi az eredeti mesét. Adott a büszke Trónszirt, ahol az oroszlánok uralkodnak. Zordon nehezen viseli, amikor testvérének fia születik, így Simba elé kerül az öröklési sorban. A hiénákkal szövetkezik, és összeesküvést sző. Simbát csapdába csalja, a segítségére siető Mufasát a halálba taszítja, és a kicsivel elhiteti, hogy miatta halott az apja. Simba száműzetésbe vonul, halottnak hiszik otthon. De felnő, és amikor évekkel később a gyerekkori barát rátalál, szembe kell néznie azzal, mit tett Zordon a távollétében. A törvényes királynak haza kell térnie igazságot szolgáltatni, és szembenézni a múltjával.

Várható megjelenés: nyári film lesz, 2019 júliusában érkezik.

Miért várós?

  • Az eredeti mese már klasszikus, a történetében minden benne, ami egy Disney meséből kasszasikert csinál. Gyerekkorom nagy mesei élménye.
  • A trailer alapján szemkápráztató lesz. (Nagyon remélem is, hogy lekörözik a Dumbo felvonultatta CGI megoldásokat.)
  • Hans Zimmer hozza a zenéjét, és várható új betétdal is – naná, ha Beyonce is ott van a szinkronszínészek között.
  • Reménykedem, azért a betétdalokat nem énekeltetik az animációban a meséhez hasonlóan. Ami cuki egy rajzolt oroszlánnal és varacskos disznóval, élőnek tűnő animációval könnyen ciki lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9614756637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása