Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Hasadt személyiség

2019. június 04. - BBerni86

5_30.jpg5: Hulk (Marvel univerzum) - Bruce Banner komoly tudós, aki elkövette azt a hibát, hogy saját magán kísérletezett. Így születhetett meg Hulk, aki egészen más személyiség, mint a doktor. Banner okos, Hulk erős. Nem is csoda, hogy kezdetben képtelenek kijönni egymással, és a fél világnak meg kell halnia, hogy Banner két fele egymásra találjon.4_32.jpg

4: Norman Bates (Bates Motel és Psycho) - a fiatalember látszólag a légynek sem tudna ártani. Kedves, félénk, jóképű. Csak éppen van egy kis anyakomplexusa, ami az asszony halála után végzetes és halálos mértéket ölt. Jaj annak, aki betéved a Motelbe, és kivívja 3_38.jpg"Bates mama" ellenszenvét!

3: Horda (Széttörve, Üveg) - több tucatnyi személyiség, egyetlen testbe zárva. Van köztük kisgyerek, kimért és rideg nő, nagyszájú suhanc, félénk fiatalember is. De van egy, aki kifejezetten gyilkos. Akit nem lehet másként hívni, csak Szörnynek. Mi történik, ha túszokat szed, vagy ha éppen ő kerül lakat alá? James McAvoy brillírozik.2_38.jpg

2: Narrátor/Tyler (A harcosok klubja) - Edward Norton figurája jelentéktelen, mindenki csicskája. Nem úgy Brad Pitt, mint Tyler. Ketten együtt kitalálják a Harcosok klubját, és felforgatják a világuk. De az igazi meglepetés az lesz, amikor kiderül, ki rejlik Tyler mögött.

1_27.jpg1: Gollam (A gyűrűk ura) - egyszer volt egy hobbit, aki az unokatestvérével horgászni ment. A folyóban nem várt kincs lapult: egy gyűrű. De nem akármilyen, ez az Egy Gyűrű. Amely a hobbitból valami mást csinált. Egy irigy, gonoszt lényt, akinek már csak a Drágaság számít. Frodó felébreszt valamit a lelkében - ettől kezdve Gollam kénytelen a régi énjével is megbeszélni gonosz terveit. Ki kerekedik végül felül?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8414875674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása