Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. június 09. - BBerni86

Gyors filmvég-felfedés a héten megnézett filmekből:

- Szavak nélkül

Alain nem szerzi vissza az állását, de nem is hiányzik neki. Több és minőségi időt tölt a lányával, a beszéde is sokat javul. Megkeresi a terapeutája biológiai anyját, és szervez nekik egy találkát. Jobb ember lett így.

- John Wick 3.

John alkut köt, visszaáll bérgyilkosnak. Az első megbízatása Winston kiiktatása lenne. A szállodás rábeszéli, inkább együtt vegyék fel a harcot a Körrel. Nagy mészárlást is rendeznek, de Winston a hotelért elárulja Johnt. Lelövi, és John teste lezuhan a hotelről. Mire mennek el, már nincs ott. A férfi megígéri, hogy intézkedni fog.

A sebesült John a csatornába lel menedéket, ahol egy másik halottnak hitt király is rejtőzik. Megbeszélik, hogy mindketten piszok mérgesek és ideje lenne, hogy valaki elintézze a Kört.

- Fagyos pokol1_28.jpg

Eric már összeesik a hegytetőn, felvette a búcsúját is az anyjától. A készülék jelét sikerül lent befogni, még időben odaérnek érte. Életben marad, de a fagyási sérülések következtében mindkét lábát elveszti térd alatt. Protézissel újra aktív életet él, megnősül, gyerekei lettek. Edzi a fia hokicsapatát, saját céget vezet, és motivációs beszédeket tart. A drogot végleg letette a hegyen.

- Birodalom

Victor ugyan Jack nyomára akad, de a millióknak annyi. A megmaradt pénzzel és a barátnőjével eltűnnek. Egy kis kocsmafélét üzemeltetnek, jól megvannak így is. Amikor Victor a fia születésére indul a kórházba, La Colombiana végrehajtója az elveszett pénzért fejbe lövi. A film végén látjuk Victor tekintetében kihunyni a fényt, majd a kép vált a kórházra, ahol felsír a megszületett fia.

2_39.jpg- Templomosok - 2. évad

A rendnek annyi, a nagymesterrel együtt máglyára kerültek. Csak pár túlélő akad, akikért Talus mester még időben a helyszínre ért. Landry nem menekül tovább, megszervezi, hogy bejusson a királyhoz. Philip nem támaszkodhat egy emberére sem: a testőre és mindenese közli vele, hogy a király halott, éljen a király - ezzel fejet hajt Louis herceg előtt. Aki szintén nem védi meg az apját. Miatta halott az anyja, a szeretett felesége is. Közli az apjával, hogy jobban kellett volna bánnia a nőkkel, akiket szeretett. Azzal kivonul. Landry párviadalban legyőzi a királyt és megöli.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8814884946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása