Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Irgalmatlan szamaritánus

2020. április 19. - BBerni86

f3_46.jpgSean Falco fiatal bevándorló az Államokban. A művészet és a fotózás érdekli, a barátnője, Riley azt is hiszi, ebből él. A valóság azonban az, hogy Sean és a barátja, Derek egy átteremben parkolófiúk. Amikor olyan autóval érkeznek, amelyből sejtik, hogy a család gazdag, és a cím is ott a GPS-ben, az egyikük elmegy kirabolni a házat, amíg a másik szemmel tartja az étteremben vacsorázókat.

Azon az estén nagy kapás van. Egy gyönyörű Maserati, egy milliárdos agglegényé, aki a közelben is lakik. Amíg Cale az f1_44.jpgétteremben van, Sean bejut a házába. Lenyúlja a most érkezett és érvényesített bankkártyát, betör az irodába. Ott azonban valami szokatlan várja: egy könnyező, megkötözött nő a széken. Sean megpróbálja kiszabadítani, de csak a szájpöcköt tudja kivenni. Közben Derek telefonon jelzi, hogy Cale végzett, és követeli a kocsit. Sean visszatömi Katie száját, és elrohan.

A lelkiismeret-furdalás azonban nem hagyja nyugodtan. Név nélkül felhívja a rendőrséget, és a ház körül settenkedik. A rendőrök ki is mennek, de Cale egy nővel volt, aki alibit is nyújt, és azt is tanúsítja, hogy csak ők voltak a házban.

f2_46.jpgCale az egész házat bekamerázta, tudja, mi történt. Bosszút fogad. Vidéki házába költözik át, ahol folytatni akarja Katie betörését.

Sean ráveszi Dereket, hogy menjenek vissza a nőért. Miután Cale elhagyja a házat, bemennek, de már Katie nincs itt. Cale autójának hátsó ülésén feküdt, nem vették észre. Cale viszont figyeli őket kamerán, már megvan az arcuk, és a rendőröket is rájuk küldi. A két fiatalember éppen el tud szökni.

Cale pedig belelendül. Sean szüleinek az állása miatta szűnik meg. Megtámadja Riley-t, aki súlyos sérülésekkel kerül kórházba. Egy üzenetben megmondja Seannak, azért nem a rendőröket küldte a nyakára, mert sokkal rosszabbat tartogat nekik. Dereket meg is öli. Sean még az FBI-nál is próbál segítséget szerezni, de nem hisznek neki. Minden rá mutat, nem a milliárdosra. Egy ügynök van, akinek szemet szúrnak a hasonló gyilkossági esetek Cale környezetében, de parancs nélkül ő sem tud mit tenni.

Sean betör megint a házba. Az utolsó pillanatban veszi észre a bombát és tör ki autóval a házból. A f4_43.jpgkocsi GPS tartalmazza a vidéki ház adatait, oda megy. Közben Cale mindent felszámol, a meglőtt Katie is egy gödörbe kerül. Ám a nő túléli, és míg Cale Sean kínzásával van elfoglalva, megszökik. Leüti a férfit, és Seannal menekülőre fogják. Míg ők az erdőben kergetik egymást Cale-lel, az FBI a parancsra vár a birtok bejárata előtt.

Mire be tudnak menni, a sérült Katie és Sean már elkapta és megkötözte Cale-t, akit letartóztatni. Katie az áldozatok tömegsírját is meg tudja mutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4015623744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása