Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Lovak, vol.2.

2020. április 21. - BBerni86

f5_38.jpg5: A suttogó – Annie kemény üzletasszony, aki a lovas balesetet szenvedett lányáért mindenre kész. Rávesz egy suttogót, hogy gyógyítsa meg Grace lovát, és a helyszínre utazva a lányával lassan elindul a terápia. Ahogy Grace egyre jobban van, Annie egyre jobban beleszeret a férfiba. Ám van, amit nem lehet feladni és újrakezdeni.f4_44.jpg

4: Pata-csata – egy viharos estén az átutazó cirkusz egy kisállatot elveszít. A zebra kölyök szerencsére egy farmon otthonra talál. A háziállatok közt nő fel, és ő is azt akarja, amit a lovak. Versenyezni. Van egy kamaszlány, aki hisz benne. Csíkos ráadásul gyors is. Elkezdik leküzdeni az akadályokat, hogy a zebra versenyezhessen és f3_47.jpgnyerhessen.

3: Az álmodó – Ben sikeres tréner, ám az egyik lova bukik, eltöri a lábát. Ben azzal a céllal viszi haza, hogy meggyógyítja és tenyészkancának még tudja használni. Az élet azonban újabb fordulatot hoz, a meddő állat nem lehet tenyészállat. Ben lánya azonban védeni akarja kedvencét, és ő ébreszti rá az apját, hogy még bajnok lehet az állatból, visszatérhet és nyerhet.

2: Hidalgo – Frank egykori katona, aki nem tudja túltenni magát azon, amit a f2_47.jpgseregben látott. Ahogy az indiánokkal bántak. Lóversenyzésből, cirkuszi fellépésekből él. Amikor meghívást kap a híres sivatagi versenyre, a legtöbben kinevetik az indián lovával együtt. Frank és lova azonban bizonyítják, hogy nem a vérvonal teszi a bajnokot.

f1_45.jpg1: A menedék 1-2 – Mika városi kamasz, akit az anyja távol tart a nagyanyjától. Ezen a nyáron azonban hozzá kell mennie a lánynak, készülnie a vizsgáira. A lányt azonban jobban érdeklik a lovak, különösen egy. Mire a család észbe kap, Mika már bajnokokat megszégyenítően lovagol, és ő lehet a kulcs a lovasiskola megmentéséhez. A lányt azonban soha nem a bajnokká válás hajtotta, hanem az állatok szeretete. Így rá lehet számítani akkor is, amikor az erdőben feltűnik egy fehér ló és egy különös fiú.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2115627788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása