Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Tini vígjátékok, vol.3.

2020. április 28. - BBerni86

5_59.jpg5: Nagydumás kiscsajok - Molly lába előtt hevert a világ. Egy vagyont örökölt, így bármibe kezdhetett. Volt egy barátja, jó élete, aztán minden elúszott. Dadaként kell helytállnia egy koraérett kislány mellett, akinek megtaníthatja, hogyan kell gyereknek lenni, miközben ő maga felnőhet. Ki tudja, talán a helyes zenész srác is visszatalál hozzá?4_69.jpg

4: Dögölj meg, John Tucker - John Tucker a gimi királya. Több lánnyal jár egyszerre, akik igézően szépek, de más körökben mozognak, így nem kell félni a lebukástól. Amikor a lányok mégis rájönnek John 3_86.jpgüzelmeire, bosszút esküsznek. Bevonják az új lányt, és csapdát állítanak.

3: Szüzet szüntess - a középiskolás Matt szomszédságába új lakó költözik, a gyönyörű Danielle. A fiú teljesen szerelmes lesz, nem is sejtve, hogy szíve hölgye korábban a pornó királynője volt. Mikor a lányt utoléri a múltja, a megmenekülés érdekében le kell forgatniuk egy oktatófilmet a szexualitásról - vajon mennyit bír ki a szerelem?2_86.jpg

2: A fiúknak, akiket valaha szerettem - a Netflix tini komédia sikere. Lara Jean helyes, de félénk kamaszlány, aki soha nem vallaná be a neki tetsző fiúknak az érzelmeit. Inkább leveleket ír, melyeket egy dobozba rejt. A kotnyeles húg feladja őket, így mire Lara Jean észbe kap, már egykori ideálja tervében segédkezik, aki vele akarja 1_81.jpgféltékennyé tenni a volt barátnőjét. De mi van, ha a játék igazivá válik?

1: Dobszóló - Devon tehetséges dobos, aki teljes ösztöndíjjal mehet egyetemre. Számítanak rá a csapat zenekarában - korábban bajnokok voltak, de újabban mindig vereséget szenvednek az egyetemi bajnokságon. A fiúnak új ötletei vannak, a zenei világon is frissítene, a stíluson is. Ezt azonban nem könnyű végigvinni egy hagyományaira büszke társaságban. De új barátok és egy szerelem is segít, hogy a zenekar feltámadjon hamvaiból.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2515645464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása