Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Csalók

2020. szeptember 29. - BBerni86

5_63.jpg5: Birodalom - Victor nagyon alulról tört fel, és már terve van arra is, hogy szálljon ki az Alvilágból, legyen tisztes üzletember, férj és apa. Csak éppen így sétál bele egy csaló hálójába - mire észbe kap, már mindene veszélybe került, a családjától kezdve a vagyonán át az életéig. Mindezt egyetlen, benézett csalás miatt...4_74.jpg

4: Kincseim - Patrick nagyon nem volt jó apa. Ellenben szélhámosként egész jól megélt. Amíg át nem verték, és a bosszúhoz szüksége van a két lányára, akik egymást sem ismerték eddig. Az egyik szépséges, apjához fogható csaló, a másik szürke, de okos egérke, aki a számítógépek mágusa. A kezdeti nehézségek után a kis család 3_94.jpgegyütt lép a megtorlás és a bűn útjára.

3: Csaló csajok - leginkább azért kell megnézni, hogy össze lehessen vetni, egy klasszikus filmet hogyan tesznek tönkre azért, hogy a trendeknek jobban megfeleljen. Josephine dögös házasságszédelgető és csaló, aki kénytelen együtt dolgozni a duci, harsány Pennyvel. A célpont a milliomos Thomas, aki 2_98.jpgszintén tartogat meglepetést a lányoknak. Vajon ki ver át kit?

2: A Riviéra vadorzói - amiből aztán a Csaló csajok lettek - és máig ez a jobb. Ebben Lawrence és Freddy küzdenek azért, hogy a gazdag asszony elcsábításával pénzhez 1_94.jpgjussanak. Csak éppen az asszony sem éppen az, akinek mutatja magát. Átverős komédia, ami különben szintén remake volt. A Dajkamesék hölgyeknek az alapja, de azt azért nem vettem fel a listára :)

1: Szívtiprók - Angela megjárta a szerelemmel. Egyedül maradt a lányával, Page-dzsel, de megtanulta a leckét. A lányával igazi svindlerek lettek - Angela hozzámegy a gazdag pasihoz, Page eljátssza a csábítót, és máris vastag csekkel be van nyújtva a válás. Mivel Page önállósodna, az anyja hazudik neki egy nagy adósságról, és egy nagy, utolsó közös munkára szervezi be. Csak éppen Page pont most botlik bele az utolsó rendes srácba a parton, és szerelmes lesz. Csak éppen Angela egyik exférje a nyomukra akad, és bosszút akar állni. Az új célpont ügyeiről már nem is beszélve.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr816219390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása