Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. január 31. - BBerni86

Cassie egykor reménység volt: jól teljesített az orvosin, az volt az álomszakmája. Most viszont a szüleivel lakik, f1_100.jpgegy bisztróban felszolgáló. Van viszont egy hobbija: esténként elmegy egy bárba, teljesen részegnek tetteti magát és hagyja, hogy egy férfi hazavigye. Ott aztán hirtelen kijózanodik, és a frászt hozza a férfira.

A bisztróba azonban egy nap besétál Ryan, aki még az orvosiról ismeri. A gyerekorvos randira hívja, és Ryan lassan ledönti Cassie falait. Felhagy az esti ügyekkel, a szüleinek is bemutatja a fiút, és boldog próbál lenni.f2_103.jpg

Csak éppen Ryan az egyetemi bandával is tartja a kapcsolatot, és Cassie nem tudja elengedni teljesen a múltat. A legjobb barátnőjét az iskola menő sráca, Al felvitte magához, amikor a lány részeg volt és öntudatlan. A társasága előtt feküdt le vele. A lány hiába jelentette erőszakért, nem tettek semmit. Cassie jött haza vele, hagyta ott vele az orvosit, de a lány így is öngyilkos lett. Cassienek meg maradt a bűntudat: ha vele megy arra a f3_98.jpgbulira…

Sorra veszi, akik ártottak neki. A barátnő, Madison, aki szerint nem lehet olyan részeg senki, hogy ne tudja, mi történik vele. Cassie leitatja, majd odaküld egy férfit és Madison egy idegen mellett ébredhet, úgy, hogy fogalma sincs mi történt, mibe egyezett bele. A dékán lányát elviszi magával, és a nőnek beadja, hogy a lányát letette némi vodkával pár egyetemista srácnál, ugyanabba a szobában, ahol a barátnője is volt. Egyedül az ügyben nyomozó rendőr mutat megbánást, aki otthagyta a szakmát is és próbálja jóvátenni, amiket az iskolának elkövetett. Neki Cassie megbocsát.

Madison ad egy felvételt neki – ebből kiderül, Ryan is a szobában volt, amikor Al rámászott Cassie barátnőjére. Ő is egyike volt azoknak, akik nem tettek semmit, csak röhögtek. Cassie többet látni sem bírja.

Végül, Al következik. Nősülni készül. A legénybúcsúra Cassie kihívó nővérke jelmezben érkezik. Felmegy Allel, f4_87.jpgkikötözi. A férfi azonban annyira elszabadul, hogy felülkerekedjen a nőn, meg is fújtja. Egy barátjával égetik el a nő tetemét és úgy tesznek, mintha nem történt volna semmi.

Cassie azonban mindent elküldött a rendőrnek. Al esküvőjére érnek ki és tartóztatják le gyilkosságért. Ryan pedig kap egy utolsó, beállított sms-t a lánytól. Jó szórakozást kívánt az esküvőre, mert minden tervben volt. Akár így is, de meg kellett fizetnie mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4816410056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása