Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

A fehér tigris

2021. április 11. - BBerni86

f1_4.pngBalram lelkesen veti bele magát, hogy Ashok szolgája legyen. Keményen dolgozik, egy lyukban lakik a többi sofőrrel, akik tanítanák csalni, de őt ez nem érdekli. A pénzét meg rendszeresen küldi haza a nagyanyjának.

A dolgok akkor változnak, amikor egyik este egy buliból Ashok neje, Pinky akar hazavezetni. Elüt egy gyereket, aki meg is hal. Balram rendez el mindent, miután a férfi meggyőzi a feleségét, hogy hallgassanak és meneküljenek el innen. A család hívatja Balramot, és aláíratnak vele egy vallomást, hogy ő vezetett, más nem volt a kocsiban. Semmit nem kap érte, csak annyitf2_119.jpg mondanak, hogy a nagyanyja már beleegyezett a dologba. Ekkor valami eltörik a fiatalemberben.

Pinky később felkeresi, és elmondja, megnyugodhat. Nem lett rendőrségi ügy és nyomozás, így nem kell az ő vallomása sem. Nem fog a nő helyett börtönbe menni. Balram továbbra is elvégzi a munkáját, de már Pinky nehezményezi, hogy emberszámba se veszik. Ahogy az itteni élet is terhes neki: korrupció és bűn. Megszökik innen, Balram viszi ki a reptérre, akinek egy nagyobb összeget is ad.

f3_114.jpgBalram pedig ki akar törni innen. Még a nagyanyja által ide küldött rokont befogadja, de már félreteszi a pénzét, és megtanulja, hogyan lopjon. Amikor megint kenőpénzeket visznek, csapdája csalja a főnökét, elvágja a torkát és ellopja a milliókat.

Fogja a gyereket és elköltöznek. Lefizeti a rendőrfőnököt, felveszi az általa meggyilkolt Ashok nevét és menő taxivállalatot alapít. Sejti, hogy bosszúból végeztek a családjával, de még csak nem is érdeklődik utánuk. Annak az életnek vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4516497316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása