Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Családi

2021. május 04. - BBerni86

f5_91.jpg5: A sárkány – mese másképp, avagy milyen az orosz Szépség és Szörnyeteg? Azt tartják, van egy dal, amit tilos énekelni, mert jön a sárkány és elragad. Van egy hercegnő, akit férjhez akarnak kényszeríteni. Van a sárkány, aki elrabolja. Van a fiatalember, aki ugyanott raboskodik, aki egyre többet jelent a lánynak. De megtörhető-e a sárkány átka?f4_106.jpg

4: A gyógyító – Alec élete kisiklott, amikor az ikrét elvesztette. Tehetséges, reményteli fiatalemberből egy lump lett. Amikor megörököli a családi házat, egy új helyen új esélyt kap. Csak éppen azzal nem számol, hogy van egy helyi mítosz a családjáról. Ott hisznek abban, hogy Alec egy gyógyító. Menekülőre fogná, ha van is itt egy f3_121.jpghelyes lány és egy új barát.

3: Egy inas kalandjai Kaliforniában – Eric családjában hagyomány, hogy inasok lesznek és hűen szolgálnak. Ő is így tesz, és kitart a család mellett akkor is, amikor azok tönkremennek. A fiatalúrral Kaliforniába mennek, ahol a fiú aranyásással akarja visszaszerezni a családi vagyont – de persze mindig zűrbe keverednek, és a nővére is megjelenik, aki iránt Eric rég gyengéd érzelmeket táplál. De egy inas szeretheti az úrnőjét?f2_126.jpg

2: Addams Family – az Addams család nem egy átlagos família. Ők olyanok, mintha egy horror filmből léptek volna ki. Ha valaki pedig be akar lépni közéjük, kétszer is gondolja meg! Debbie azt gondolta, hozzámegy az idősebb testvérhez - aki különben is kalandos úton talált rá az öccsére és annak famíliájára -, költi a pénzt és a feketeséget rózsaszínre változtatná, a gyerekeket meg táborba küldené. Koporsó lesz a vége. De egy újabb testvér érkezése is régi hagyományt juttat az idősebb testvérei eszébe: új gyerek született, egy réginek halnia f1_124.jpgkell.

1: Leharcolt oroszlánok – Walter apja halott, megbízhatatlan anyja pedig azonnal ejti kiskamasz fiát, ha új férfi tűnik fel. Most éppen két soha nem látott nagybátyjához teszi ki a fiút, aki kénytelen megszokni a két öreg rigolyáit. Fegyverrel kergetnek el minden ügynököt, majd rákapnak a vásárlásra. Így lesz kukoricatáblájuk, meg egy leharcolt cirkuszi oroszlánjuk. Közben Walter a kalandjaik történetét meseként hallgatja keleti hercegnőről és gonosz sejkről, míg az anyja rá nem akarja venni, hogy rabolja ki a bácsikáit. Walternek el kell döntenie kihez hű, és milyen történetben akar hinni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1316521706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása