Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. június 20. - BBerni86

Véres vakáció

sp1.pngLex a barátaitól egy nyaralást kap a születésnapjára. A lány egy szigetről írja az első könyvét, ahol kísértetesemények zajlanak egy hotel körül. A cél Hawaii, és a hotelt is megnéznék élőben.

Fürdenek, megnézik a hotelt. Lex maradna éjjelre is, de a többiek leszavazzák, vissza akarnak menni a hajóra. Oda tartva Lex visszafordul, otthagyta a telefonját, jegyzeteit. Nem örömmel, de visszamennek vele.

Ott pedig lassan elszabadul a pokol. Az egyiküket támadás éri, a félarcú lány a fél arcát leszabja, és ő is beáll a szellemek közé, akik üldözik őket. Egy másik fiatal beszáll egy kocsiba, amit valami erő letaszít a mélybe, éssp2_7.jpg szörnyet hal.

Végül csak Lex marad, aki maga sem érti, hogyan élte túl. A rendőröknek magyarázza, mi történt vele. Míg rá nem döbben, hogy igazából még mindig a hotelben van, meghalt és ez csak egy vízió, ami kínozza.

Prodigal Son

sp5_4.jpgMartin (Michael Sheen) közel kerül a börtön orvosához (Catherine Zeta-Jones). Tőle szerzi be az utolsó kártyát, amivel meg lehet szökni. A helyzetet kihasználva a kis csapat meg is indul kifelé.

Malcolm (Tom Payne) a nyomokat követve a nyomában jár, de rá kell jönnie, hogy az apja nem tartott a többiekkel. Ő jön rá, hogy a doktornő van a dolgok mögött. Ő még azt hiszi, hogy Vivian segíti az apját – mire rájön, hogy a nő is pszichopata, aki játszótársnak és fogolynak akarja Martint, ő is csapdában van. Vivian azzal akarja a sebészi készségeit illusztrálni, hogy halálos sérülést okoz Malcolmnak, amit Martin előtt oldana meg. De a rendőrség kiér, el kell mennie. Martin menti meg a fiát. Menekülni kell, viszi Malcolmot is.sp4_6.jpg

Vivian meg azt hazudja, Martin és Malcolm összedolgoznak, együtt szöknek. Jessica (Bellamy Young) lát át rajta, és Arroyo (Lou Diamond Phillips) segítségével leleplezi.

sp3_7.jpgKözben Martin bizonyítani akarja, hogy már jobb ember. Egy helyi sorozatgyilkost kapnak el, és Malcolm ráveszi az apját, hogy a tettest kínozza meg a lány fogvatartási helyéért. A rendőrséget is hívta, az apját is le akarja csukatni. Martinnak más tervei vannak, most kész lenne Malcolm ellen fordulni. A fia megelőzi: ő késeli meg az apját, amit az érkező Dani (Aurora Perrineau) döbbenten vesz észre.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7716598628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása