Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. július 25. - BBerni86

Még egy kört mindenkinek

f2_142.jpgMartin túl messze megy, és egy nagyon nagy berúgás után minden borul. A felesége el akarja hagyni, és azt is kimondják, korábban nem a sok munka miatt volt annyit távol, hanem szeretője volt. A munkahelyén is bevezetik a szigorúbb ellenőrzést.

A baráti kör tagjai visszatalálnak a normál életükhöz, leteszik azf1_142.jpg alkoholt. Az egyik elkezd randizni, a másik boldog a gyerekeivel, jobb tanárok is lettek. Csak a tornatanár képtelen megválni az alkoholt és egy vitorlás balesetben meg is hal.

A temetése kb. az érettségivel egyszerre van. Őt gyászolják, de az osztállyal elmennek buliba is. Közben kap Martin üzenetet, hogy a felesége adna egy esélyt kettejüknek. Így boldogan csatlakozik a táncoló, bulizó fiatalokhoz.

Those Who Wish Me Dead

f3_2.jpegA menekülő Conorra Hannah talál rá, aki magával viszi a fiút. A meggyilkolt apa leveléből felméri a helyzetet, és segíteni akar. Segítséget azonban nem tudnak hívni: a villám kiütötte a felszerelést. A gyilkosok meg tüzet gyújtanak, hogy kicsalják őket.

Közben elmennek Ethan házához és a férfit, a teres nejét kínozva akarják megtudni, hol a gyerek. Allison meg tud szökni, és af4_123.jpg nyomkövetővel a gyilkosok után ered, akik a férjét használnák csalinak.

A házaspár végez a gyilkosokkal, de a tűzből nincs kiút. Befedik maguk, és reménykednek. Allison túléli, Ethan nem. Hannah a folyóba menekült a gyerekkel, ők is megmaradnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2116637702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása