Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. július 30. - BBerni86

Cím: The Batman

Készítők: DC égisze alatt újabb Batman reboot. Bennem egyelőre félelemet kelt, de tetszik, hogy összhangbamit_106.jpg hozzák egy új képregénnyel, talán… nem fogom annyira utálni? Matt Reeves sikeres volt A majmok bolygója filmekkel, horrort is készített már, majd meglátjuk. A szereposztás nagyon ellenszenves, még nem emésztettem meg, hogy Pattinson lesz Bruce Wayne, Zoe Kravitz meg Macskanő. Még komolyan Andy Serkis Alfredja érdekel leginkább. Hát nem tudom… Farrell, mint a Pingvin? Azt sem tudom még elképzelni, mennyire veszik sötétre a sztorit, látványvilágot.

Műfaj: akció, szuperhős film

Cselekmény: Batman második éve üldözi a bűnt Gothamben. Egy összeesküvésre bukkan, melyben érintett a családja meg egy sorozatgyilkos is, a Riddler. Még nem sok, tény. Abból lehet sejteni pár dolgot, hogy a szereplők között van Macskanő, Gordon felügyelő, Pingvin meg a Falcone család is.

Várható megjelenés: most úgy tűnik, 2022 tavasz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9016643390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása