Minden napra egy film

Minden napra egy film

Sorozatnéző

Kite Man, Bad Monkey, All American Homecoming, Only Murders in the Building

2024. szeptember 15. - BBerni86

Nem érzem úgy, hogy bármelyikhez is sok újat tudnék mondani, így csak összefoglalok.

Évadzáró a Kite Man (s01e10) kapcsán, de ugyanazt hozta, amit eddig mindig is. Véres összecsapás, Kite Man és Glinder szerelmének ünneplése, meg egy-egy poénra beugrottak a többiek is. Az egyenlet kérdése azonban megoldódott, a sorozatra jellemző fekete humorral. Én már csak a meselényeket sajnálom, még rosszabb gazdát kaptak, mint a Mesék Királynője. Se új grafika, se új poén, amíg újdonság volt, jobban ült, a végére már kevésbé bírtam.

Már az is nehéz, hogy összerakjam, mi volt a Bad Monkey (s01e06) heti részében. A lényeg különben megvan:000badm16.jpg lelepleződik a korrupt és bosszúálló rendőr, így Yancy már tényleg kezdhet dolgozni. Liliomtipró barátnője kapott egy adagot a saját mérgéből, és nem ízlett neki. Plusz, a Sárkánykirálynő egyre negatívabb színt kap. Vagyis, egyre több az ellenszenves alak és pár mellékszálat most letisztítottak, hogy a nyomozás is haladhasson. Ideje, kezdett elveszni a krimi a humorizálás és a karakterek között.

Simone felgyógyult, megy vissza teniszezni. Ez az All American Homecoming (s03e09) hetének lényege. Megint láttuk, hogy tart össze a csapat, segítenek a szülők is, de már önállóan igyekeznek a gyerekeik boldogulni. Hogy ne maradjunk szerelmi szál nélkül, egy fix pár kezd szétesni, hogy a baráti körből másként álljanak újra össze. Fájni fog, ha meglépik, de most még nyitott. Még mindig jobb, mint ahogy Lando és Simone kerüldözik egymást jó ideje.

Végül, Only Murders in the Building (s04e03) - meglepetésemre jöttek a sztárok, hogy megismerjék jobban a000only43.jpg csapatot, hogy a filmben majd hitelesebben játszhassák őket. Eredmény: nem éppen azt a leckét kapta senki, amire számított. Mabel bevállalósabb lenne, más meg kénytelen szembenézni azzal, hogy az élete kudarcok sorozata. De jópofa volt azzal, ahogy mentek megint a másik oldalra nyomozni és jobban megismerték az ott élőket. Határozottan jó ötlet volt őket bedobni és kész gyanúsítottakat megfigyelni a házban. Szóval, ezt szerettem leginkább a héten, ha azért olyan nagy meglepetések nem is voltak. A duplázás a sztárokkal működött, pedig ezt nem is hittem volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5618492550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása