Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Bajkeverő gyerek

2018. augusztus 21. - BBerni86

5: Szabadnapos baba – Bink baba édes, mosolygós, helyes kölyök. Csak éppen a szülei milliárdosok, így egy bandaletoltes_13.jpg elrabolja váltságdíjért. Arra azonban nem számítanak, hogy a baba meglép előlük, és míg ő mindent játszva túlél, a banda tagjai a végére már könyörögnek, hogy visszaadhassák a szüleinek a kicsit. Ismert színészek, kellemes családi humor, a baba meg aranyos.

4: Vademberek hajszája – Ricky árva, aki senkinek nem kell. Mire otthon kezdené érezni magát a vademberek_hajszaja_screenshot_20170511074634_7_original_1150x645_cover.jpglegújabb nevelő szüleinél, az asszony meghal, és Ricky a vadonba szökik a gyámügy elől. Kelletlen nevelőapja utána indul, de baleset éri, így az erdőben ragadnak, egymást kiakasztva, míg a gyámügy vadászni kezd rájuk. Elsőre a szereplők külleme megijesztett, de isteni humora és szíve van a filmnek, nekem bejött.

3: Talpig zűrben 1-2 – Junior babaként kerül be az apácák vezette nevelőotthonba. A kis ördögfióka hamarosan 200x276x200_jpg_pagespeed_ic_tlb3svkqdf.jpgmindenki rémálma lesz, aki folyton bajt kever és a legjobb barátja egy sorozatgyilkos. Új nevelőapja azonban ragaszkodik hozzá, így együtt átvészelnek egy széteső házasságot és az újrakezdést is. Családi film ez is, szituációs poénokkal, jó beszólásokkal.

2: Dennis, a komisz – az első rész már klasszikus családi film. Cuki, de égetnivaló kölyökkel és dennis-a-komisz-filmesguru.jpgWalter Matthau ikonikus alakításával. Nehéz eldönteni, mi a jobb benne: ahogy Dennis merő szeretetből megkeseríti Wilson bácsi életét, vagy amikor a házat kirabló csöves idegeire megy, de nagyon.

1: Reszkessetek, betörők sorozat – a karácsonyi időszak örök klasszikusa, amit milliószor láttam is már, de még nem unom. (Jó, a karácsonyi programba én is unom már.) Kevin otthon ragad, és védeni kezdi a házat a betörőktől. Majd rossz gépre száll, és újabb akciótervre lesz szüksége a börtönből meglépett két rosszfiú ellen. Születtek folytatásai is, a 3. nálam még elment egy újabb házvédő kölyökkel, de a 4-5 teljesen botrányos és feledhető.reszkessetek_betorok_tv2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9714185301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása