Minden napra egy film

Minden napra egy film

GameDay

2019. január 26. - BBerni86

A héten kijöttek az Oscar-jelölések. Mit ne mondjak, vannak érdekességek benne. A legjobb film nyertesére roppant kíváncsi leszek. (De most komolyan, a Marvel filmek közül pont a Fekete Párduc?) De játszunk most Oscar-díjasat!

Egy adat, két választási lehetőség. A helyes válaszok betűjelét összeolvasva pedig megtudhatod, hogy mi az 11099.jpgOscar-díj hivatalos neve. Academy Award of?

1: A legjobb színész idei jelöltjei közül kinek van már Oscarja?

L: Bradley Cooper      M: Christian Bale

2: A legjobb film jelöltjei közül melyik Netflix film?

E: Roma       I: Zöld könyv

3: A legjobb dal kategóriában megint ott a Disney. Melyik családi darabjukkal? (Súgok, az első részéért Julie Andrews is nyert szobrocskát.)

R: Mary Poppins visszatér     S: Hihetetlen család 2.

4: A legjobb férfi mellékszereplőknél két olyan színész is akad, akik már diadalmaskodtak ebben a kategóriában. Melyikük játszott egy előítéletekkel teli rendőrt?

E: Mahershala Ali       I: Sam Rockwell

5: Az első ember, meglepetésre csak technikai díjakra esélyes. A rendezője (Damien Chazelle) melyik filmért vitte már haza a szobrot?

S: Whiplash      T: Kaliforniai álom

Megoldás: Tovább!

MERIT

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3114588508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása