Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. szeptember 20. - BBerni86

Cím: The two Popes

Készítők: a két főszereplő tűnik a legeladhatóbbnak benne: Anthony Hopkins és Jonathan Pryce. A kiadott képek alapján Hopkins nagyon durva arcvonásokat kap, alig ismerni rá.mit_28.jpg

Műfaj: történelmi, dráma, dramedy

Cselekmény: a katolikus egyház pár éve lezajlott, ritka eseménye. Benedek pápa és az egyik bíborosának kapcsolata lesz a középpontban, aki a következő pápa lett, Ferenc. Az érdekessége abban rejlik, hogy Benedek váltására nem halálozás miatt, lemondás miatt került sor. Elég ritka, hogy egy pápa lemond…

Várható megjelenés: ősszel mozikba küldik, de a forgalmazás a Netflix tulajdona, akik decemberre elérhetővé teszik.

Miért várós?

  • Anthony Hopkins – még akkor is nagy színész, ha olyan ocsmány arcot csinálnak neki, mint amit a fotók alapján ebben a filmben kapott.
  • Érdekesnek találom, hogy egy ilyen, ennyire vallásos filmnek a műfaja dramedy. Vajon milyen poénok lesznek benne?
  • Történelmileg is érdekes a téma. Nem mindennapi, hogy egy pápa lemond. Ez egy olyan hivatás, amiből kihalni szokás. Vajon a film mennyit tár fel az indokokból?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4615131984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása