Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Top Blog

2019. december 31. - BBerni86

Év vége, így nézzük is meg, melyek a legnézettebb bejegyzések a blogon! (A címek linkké alakítva, ha nosztalgiázni lenne kedvetek! :)

5: Az élet önmagammal - sorozat egy életunt reklámszöveg-íróról, aki egy kis probléma miatt kénytelen a klónjával depositphotos_36433573-stock-photo-top5.jpgosztozni az életén és a feleségével.

4: Black Mirror Bandersnatch - virtuális film egy játékkészítőről, akinek mi választhattuk meg a döntéseit, és alakíthattuk így az életét és a filmet.

3: Mindhunter - az FBI profilozóiról készült parádés sorozat 2. évada, melyben Holden nem csak Ted Bundyval interjúzik, de megold egy sorozatgyilkosos ügyet, így nevet szerezve az egységnek.

2: Üveg - a Széttörve és a Sebezhetetlen közös folytatása, melyben arra kerestük a választ, léteznek-e szuperhősök.

1: Narcos - a 3. évadban Escobar már halott, de a drogbiznisz nem. A trónkövetelők itt vannak, és megindulnak a gyilkos játszmák.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5815370832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása