Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2020. augusztus 14. - BBerni86

Cím: Nincs idő meghalnimit_64.jpg

Készítők: a színészek közül térnek vissza a főszereplők, még Seydoux is, aki így másodszor is Bond lány lesz. A rendező személye izgalmasabb, Fukunaga még nem tett le olyasmit az asztalra, ami miatt Bond rendező lehetne szerintem. Volt egy háborús filmje eddig, meg a Fassbender főszereplésével készült Jane Eyre (amit meg is kellene néznem, csak nem akarom látni, hogy lesz M.F. nyomorék a végére).

Műfaj: kémfilm, akció

Cselekmény: Bond visszavonult, és már csak élvezi az életet. Míg egy barátja, aki nem mellesleg CIA ügynök, a segítségét kéri. Egy fontos tudóst elraboltak, és meg kell menteni, mielőtt a technikája miatt véget érne a világ.

Várható megjelenés: november végére van jelenleg datálva

Miért várós?

  • Őszintén? Annyira nem várom. Nem vagyok egy James Bond fan. Nekem a Kingsman a kémfilm, amit szeretek.
  • Viszont, Daniel Craig kezd történelmi Bond lenni. Tőle tudok olyan Bond filmet mondani, ami tetszett. Már nehezen lehetett rávenni erre a részre, reménykedjünk, hogy egy jó sztori is része volt annak, amiért visszatér.
  • Biztosan látványos lesz.
  • Az egzotikus helyszíneit szeretni szoktam a szériának.
  • Van benne nem egy színész, akit bírok. Visszatér pl. Ralph Fiennes és Ben Whishaw. Jön Rami Malek, Christoph Waltz, Billy Magnussen…

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5816138702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása