Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. szeptember 19. - BBerni86
  • Dreamland

f4_135.jpgEugene megtudja az anyjától, hogy az apja nem simán lelépett. Egy ideig még írt nekik, amiket az anyja nem mutatott meg. Majd a lapok elmaradtak és a halálhíre is megjött. Az apja már nem él.

De ezzel csak azt éri el, hogy Eugene menekülni akar. Így még inkább kocsit keres Allisonnak, és vele is indul Mexikó felé. Azt mondja a nőnek, az apját akarja megkeresni. Együtt rabolnak ki egy bankot, és Eugene teljesen kikészül. Allisonf3_149.jpg még le is fekszik vele, hogy megnyugtassa.

A fiú nevelőapja és rendőrök mennek utánuk. A fiú húga is ott van, és neki is köszönhető, hogy Eugene nem lesz lelőve, ahogy Allison. A fiú elmehet, és a család soha nem hall róla. A húga csak reméli, hogy megtalálta a békéjét.

  • 7 perc

f2_154.jpgMár tart a rablás, amikor egy környékbeli nehézfiú is besétál. Kiderül, hogy elrabolta Katie-t, és ha Sam nem játszik a kezére, végeznek a lánnyal. Kitör a káosz, az emberek halni kezdenek. A terv is változik: már nem akar szemtanúkat hagyni, amit Sam gyomra nem vesz be, és visszatámad.

A rendőrség is betör, miután a túszok kimenekültek. Addigra Mike már halott,f1_156.jpg Owen és a nőrabló rendőrkézre kerülnek. Sam a pénzzel ki tud szökni. Ott aztán Katie szedi fel, aki megszökött és elintézte a fogvatartóját. Ellátja a vőlegényét, aki a pénzt három részre osztja. A maguk részével elhagyják a várost, de egy-egy csomagot elküldenek a maguk részével Owennek, illetve Mike özvegyének.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2316692998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása