Minden napra egy film

Minden napra egy film

Sorozatnéző

Servant, The Good Doctor, The Legend of Vox Machina

2023. február 02. - BBerni86

Akkor - gyorsan és tömören.

Servant (s04e03) - erről viszont nem tudok mit mondani. Olyan szinten nem értem, mi van, hogy már csak a fejemservant403.png fáj. Annyira válaszokat akarok már kapni, hogy az felülírja, mit szenvednek különben egy-egy részben.

Plusz, bennem egyre erősebb egyes szereplők megütésének a vágya. Elmondják valaha, hogy mi is történt az eredeti Jerichóval, és mi van minden mögött? Hogy is vűrnak valakitől egy bizonyos viselkedést, ha pont azt nem tudja, miért kellene úgy viselkednie?

De ennyi. Különben mi történt? Felvettek két segítőt, két öreglányt, akik kapcsán ment a gyanakvás, nem-e a szekta tagjai. De nem is érdekelt igazán. Mert megint csak időhúzás, semmi válasz.

The Good Doctor (s06e10) az érzelmekre igyekezett hatni. Ötvözték az orvosi esetet a nagyon személyessel - tgd610.jpgLia terhes, és a hegszövetek miatt veszélyben van ő is, a baba is. Shaun keresi a megoldást, lesz műtét, nem várt szövődmény és nagyon feszült percek is.

De most az volt nagyon jól eltalált ebben a részben. Amikor mindenki némán ott volt Shaun mellett, akinek most mit sem ért a tudása, csak ülhetett a folyosón, és imádkozhatott, hogy Audrey és pótapja, akinek nem jut eszembe a neve, megmentse a szeretteit.

Volt más eset is, meg egyéb magánéleti gyötrődés is. Danny és Jordan története továbbra is irritál, de most jobban lecsúszott az is, annyi érzelmet bele tudtak tenni azokba az utolsó jelenetekbe a folyosón, a műtét eredményére várva.

The Legend of Vox Machina (s02e04-06) - én kifejezetten élvezem ezt a videójátékot idéző menetet. Viszik tovább a kalandot, meglett egy újabb ereklye és a sárkányok is folytatták a terveiket. Volt nagy áldozat, újabb rejtély és a korábban feltűnt musical-vonal is beköszönt egy dal erejéig.vox22.png

Szimpatikus, hogy mindig más hős van a középpontban, és bár nem hosszú, nagyon sok részes sorozat, mindenkit igyekeznek építkezni. Persze, megvannak a magam kedvencei, de itt mindenkit tudok kedvelni.

Látványos, kicsit bemutat a zsánernek, miközben maga is epikus fantasy.

Azt pedig továbbra sem értem, hogy mindössze 12 résszel meddig mennek el. Nem hiszem, hogy 6 részben ezt be lehet fejezni - vagyis, lesz 3. évad is?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr818039940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása