Minden napra egy film

Minden napra egy film

Kasza!

2018. december 17. - BBerni86

My brilliant friend az HBO műsorára érkezett meg, és Ferrante Nápolyi regények sorozata volt az alapja. Az első évad az első kötetet dolgozta fel, amelynek a címét is kapta a sorozat.kasza-my_brilliant_friend.jpg

A regényeket olvasom, de a sorozatot képtelen voltam végignézni. Annak ellenére, hogy sok mindent tudok mondani, amiért érdemes lenne nézni:

- nagyon regényhű.

- megvan a hangulata, az olasz kisvárosé és a szegénységé.

Mégse fogom végignézni. Már a regénynél is nagyon lehangolónak találtam a cselekményt, a szereplők sorsát. A sorozatnál ez halmozottan igaz. Egész egyszerűen rosszul érzem magam, amíg nézem. Sajnálom a szereplőket, a helyzetet. És ahogy a könyveknél, itt is ellenszenves nekem a főszereplő. De itt a másik lány is idegesít. Szóval, úgy döntöttem, ezt nem fogom se végig, se tovább nézni.

De akinek nem gond, hogy minden jó kedvét megöli a sorozat, bátran próbálkozhat! HBO minőség.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5914490096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása