Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Az ellenség: SÁRKÁNY

2019. június 25. - BBerni86

5_33.jpg5: Trónok harca - bár fontos tényező az is, melyik oldalon állunk. Mert van itt, akinek a sárkányok szövetségesei. Tény azonban, hogy a GoT legveszedelmesebb, csodás lényei Daeny hármasa, akik között akad emberevő, akad jégsárkánnyá lett, de lesz olyan is, aki a sorozat végén elrepülhetett. Ha nem vagy Targaryen, akkor jobban teszed, ha tartod a három lépés távolságot tőlük!

4: Harry Potter 4. - a sárkányok a varázsvilágban sem éppen kedves lények. 4_36.jpgNem véletlen, hogy külön szakma a vadászatuk és idomításuk. Ahogy a varázslók viadalán sem szövetségesként jelennek meg... Hagrid még őket is tudja imádni, mindenki más tartsa a biztos távolságot. A mi 3_43.jpgkedvencünk különben a magyar mennydörgő - vajon miért? :) 

3: Csipkerózsika - Demóna, a gonosz tündér egyik nem túl kedves alakja volt a sárkány. Amikor már minden módszer kudarcot vallott, hogy Fülöp herceget távol tartsa az alvó hercegnőtől, átváltozott és értelmet nyert, miért kellett a herceget karddal felszerelni a rózsabokor irtásra...2_44.jpg

2: 2020 A tűz birodalma - egyszer volt, hol nem volt, egy metróásás. Találtak valamit, megpiszkálták - a világ meg fizethette az árát. A sárkányok feléledtek, és hamar a csúcsragadozók lettek a bolygón. Most egy csapat ember indul 1_34.jpgküldetésre ellenük, a metróba, ahol minden kezdődött. Ha elbuknak, az emberiségnek annyi.

1: A hobbit-trilógia - Smaug, neki saját neve is van, amit retteg egész Középfölde. Van pár tulajdonsága, ami miatt halálos ellenfél. Egyrészt, rendkívül ravasz és okos a kis gyík, ami a bosszúálló természetével és kapzsiságával karöltve nem teszi kellemes szomszéddá. Hatalmas, tüzet okád, és nem okoz neki gondot városokat eltüntetni. Vajon miért is nem akarta Gandalf, hogy Szauronnal szövetségre lépjen?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7914910058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása