Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Sport vol.6.

2020. március 10. - BBerni86

f5_35.jpg5: Az utolsó csavar – Gus élete a baseball. Az egyik legjobb játékosfigyelő a szakmában, de az idő ellen neki sincs gyógyszere. Öregszik, egyre nehezebb a munkája, és már a csapata is kezdi észrevenni, hogy valami baj van. A férfi egyetlen reménye a lánya, akivel rossz a kapcsolata. Egy közös játékos megfigyelő körút lehet a megoldás minden gondjukra.f4_40.jpg

4: Carter edző – a középiskolában van egy kimondatlan szabály. Amíg jól játszanak, elnézik nekik, hogy az iskolában gyengén teljesítenek. Az új edző, Carter azonban máshogy gondolja. Elvárja a játékosaitól a kulturált viselkedést, a jó tanulmányi eredményeket. Ha nem teljesítenek, játszani sem engedi őket.

f3_42.jpg3: A leggyorsabb indián – Burt szenvedélye a motoros sport. Idős korára megépíti saját indiánját, mellyel gyorsulási versenyen is indulni akar. Több akadályt kell ehhez legyőznie: a bírók nem bíznak sem benne, sem a járműben. Ám Burt megmutatja, hogy képes felülemelkedni a nehézségeken – öregember nem vénember.

2: Vasököl – Charlie egykor sikeres bokszoló volt, de a sport változása az ő bukásához f2_42.jpgvezetett. Már senki nem kíváncsi emberek küzdelmére, mindenki robotokat akar a ringben látni. Charlie is ebből próbál megélni, kevés sikerrel. Amikor alig látott fiára neki kell vigyáznia, a közös rajongás egyre közelebb hozza apát és fiát. Az együtt fejlesztett f1_40.jpgrobot pedig Hamupipőkeként tör előre a robotharcosok világában.

1: Minden héten háború – a Miami Sharks csillaga leáldozóban van. A csapat megszállott igazgatója hiába tesz meg mindent, a családját is elvesztette a munkamániája miatt, bukás követ vereséget. A csapat tulajdonosa, Christina egy új szakembert vesz fel, és a lesérült irányító helyére beálló újonc is beválik. A csapat újra nyerő szériába kerül, de a vezetőségnek el kell gondolkodnia, kinek van még itt a helye, és kinek kell távoznia a heti háborúból. Mert a sport változik, és nem mindenki akar vele együtt haladni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4815512634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása