Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Jobbá válni

2020. augusztus 04. - BBerni86

f5_51.jpg5: Szavak nélkül – Alain sikerember, annak minden velejárójával. Mindent a karrier határoz meg, és észre sem veszi, hogy emberi kapcsolatai mennyire megsínylik ezt. Amikor egy egészségügyi helyzet miatt akadályba ütközik a beszéddel, szembe kell néznie azzal, milyen ember volt eddig, és mit vesztett eddig. Szavak nélkül tanul meg többet érezni.f4_60.jpg

4: Fagyos pokol – Eric sztár lehetett volna. Tehetséges hokis, jóképű srác, akinek csak lehetőségei voltak. Ám egy ballépés elég volt, hogy a karriernek annyi legyen, és a drog poklába zuhanjon. A hegyekbe menekül az anyja elől, talán kicsit kitisztulni is, de aztán kint ragad a semmiben. Az életéért kell küzdenie, és olyan igazságokkal f3_67.jpgszembenézni, melyek más emberre teszik.

3: Zöld könyv – a sikeres, fekete muzsikus Don a déli államokba indul turnézni egy olyan korban, amikor a feketéknek nem volt tanácsos önként Délre menni. Az olasz származású sofőr, Tony tart vele és adnak menet közben leckét egymásnak. A kezdeti ellenszenv barátsággá nemesedik, ahogy Tony megérti Don életének konfliktusait, miközben ő azt tanulja meg, hogyan fejezze ki az érzelmeit.f2_69.jpg

2: Doc Hollywood – dr. Benjamin Stone pontosan tudja, mit akar az élettől. Irány Hollywood, a plasztikai sebészet, a sok buli és a gyors meggazdagodás! Nem f1_64.jpgemberekkel és a problémáikkal akar bajlódni. Nem jó, gazdag ember akar lenni. De nincs tervben, hogy károkozásért egy kisvárosban kell maradnia egy kis időre háziorvosnak. Ahogy azt sem gondolta volna, hogy itt át kell gondolnia, milyen ember akar lenni, mi teszi boldoggá.

1: Danny Collins – Danny annyi értelemben zúzta össze a magánéletét, ahányban csak tudta. Van egy fia, aki szóba sem akar válni vele. Szenvedélybetegséggel küszködik. Nincs mellette egy nő, aki szeretné. Akkor mit ér, hogy híres rocksztár? Erre rá is ébred, és nagyon igyekszik, hogy megváltozzon. Megkeresi a fiát, segíteni akar a családján, és része lenni az életüknek. Olyan nővel kezd el randizni, aki korban is illik hozzá. Talán csak a családját akarta visszakapni, de jobb emberré is vált közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9016081870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása