Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. november 07. - BBerni86

Cry Macho

Mike és Rafael elindulnak a határ felé, de duplán vadásznak rájuk. A rendőrség is keresi a fiút, és az anyja is f2_164.jpgutána küldte az embereit.

Egy kisvárosban lelnek menedékre, ahol egy özvegy fogadja be őket, aki egyedül neveli a három unokáját. Mike és az asszony egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és Rafael is úgy érzi, itt végre otthona van. Mike gyógyítja a helyiek állatait, a fiú segít neki.

De Howard, Rafael apja telefonon sürgetné őket, hogy menjenek a határhoz. Mike most jön rá, hogy a férfit nem csak az apai szeretet motiválja. A gyerek lenne az eszköz, amivel ráveszi az anyját, hogy a közös üzletből átadja a férfinak az őt megillető részt.f1_166.jpg

A kettős útra kel, és Mike mindent elmond a fiúnak. Még ezzel együtt is, az apja az esélye egy jobb életre, ragadja meg. A találka előtt a fiú egyik mostohája beéri őket – Macho, a kakas támad neki és ezzel megmenti őket.

A határnál a fiú átmegy az apjához. Macho marad Mike-nál, aki visszatér az özvegyhez.

A csókfülke 3.

f3_160.jpgElle egész nyáron halogatta a döntést: a Berkeley és a Harvard is felvette, de a fiúknak azt mondta, várólistára került csak. Amikor Noah felveti, hogy Bostonban összeköltözhetnének, a lány őt választja. Viszont, hogy Lee se omoljon össze, a gyerekkori nyári tervük minden pontját ki akarja a nyáron pipálni. Az eredmény: mindenkit megbánt. Túl sok helyen kellene lennie egyszerre, és mindig megsértődik, akit hanyagol.f4_143.jpg

Noah egy ponton szakít is vele, hogy Elle mehessen Lee-vel a Berkeley-re. A lány ekkor teszi fel a fiúk anyjának segítségével magának a kérdést: ő mit akar? Mert a Harvard Noah álma, a Berkeley Lee-é. Elle kitalálja, hogy ő meg játéktervezést tanul majd egy harmadik egyetemen.

f5_120.jpgMég el tudnak köszönni, és mindenki megy a maga útjára.

Évekkel később újra találkoznak. Mindenki sikeres a maga területén és boldog. Lee és Rachel újra összejöttek, már az esküvőre készülnek. Elle és Noah is kap egy szép közös pillanatot, és zárásul még látjuk őket egymást kerülgetve motorozni az országúton.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4816748524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása