Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Animált & élőszereplős mix

2019. augusztus 06. - BBerni86

f5_16.jpg5: Mary Poppins filmek – a Banks család gyermekeinek saját őrangyala van. Jane és Michael Banks a szélnek eresztette a kívánságlistát, Mary jött és rendbe tette a családot. Közben meseföldre is kirándult, e gyerekekkel és a leszármazottakkal is. Ki is akadt Travers az animációk miatt…f4_17.jpg

4: Horgonyt fel! – Joe és Clarence matrózok, akik kimenőt kapnak. A nagymenő Joe segíteni félénk barátjának barátnőt találni, de a kiszemelt nő az ő szívébe lopja be magát. Susan unokaöccsének megnyerése érdekében még egy táncra is sor kerül, a partner: Jerry, de most nincs f3_17.jpgvele Tom.

3: Space Jam – Michael Jordan keresi a helyét. Már nem kosarazik, de lassan be kellene látnia, a golf nem az ő terepe. Most egy olyan kosárlabda meccsre hívják el játszani, amire keveseknek adódik lehetősége az életben. Tapsi Hapsi oldalán kell legyőznie az Űrlényeket a Föld megmentéséért.f2_16.jpg

2: Gyűrűk ura – Gollam nem volt mindig szörnyeteg. Hobbit volt, aki szerette a hasát, a horgászatot, az életét. Ám egy napon gyűrűt fogtak ki a folyóból az unokatestvérével. Kié legyen? Hősünknek nagyon kellett, gyilkolt is érte. Drágaságával elvonult egy hegy mélyére, eltorzult teljesen, míg f1_12.jpgegy napon elragadták tőle a Drágaságot. Gollam visszaszerezné, és így belekeveredik Középfölde legnagyobb kalandjába.

1: Roger nyúl a pácban – Eddie egykor szerette a firkákat. Testvérével olyan nyomozók voltak, akik emberszámba vették a rajzolt élőlényeket is. Ám egy firka végzett a férfi testvérével, Eddie megkeseredett és megváltozott. Most azonban újra egy firka ügyén kell dolgoznia: Roger nyulat gyilkossággal vádolják, és nincs, akihez fordulhatna. Roger mellett Eddie lassan visszatalál saját magához, leleplez egy nagy összeesküvést, és még a bátyjának is igazságot szolgáltat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3814997358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása